URGENT

La remodelació del barri antic de Malgrat de Mar començarà a principis de gener.

Compartiu aquesta història

Tot i que la previsió inicial era començar les obres el proper octubre, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy ha confirmat aquesta setmana als veïns afectats, que les obres començaran passades les festes de Nadal.

Campoy es va reunir amb els veïns per explicar-los que l’obra, amb un cost previst de més de 2 milions 200 mil €, compta amb una subvenció Europea de 225 mil €. La resta haurà de ser finançat per l’Ajuntament , un milió i mig € i pels veïns a través de contribucions especials.

Els veïns hauran d’aportar el 25% total de les obres, uns 565 mil €.

Segons l’Ajuntament el proper 1 d’octubre està previst que s’aprovi les imposicions en el ple municipal i que a finals del proper mes de novembre es notifiqui a cada propietari quines són les quotes de les contribucions especials.

El projecte de rehabilitació del casc antic de Malgrat, que intervé en 25000m2, preveu peatonalitzar tot el centre de Malgrat, en la zona delimitada pels carrers Girona, Nou, Carme i la plaça de rera l’església, la de Pau Casals.

Tota aquesta zona es convertirà en peatonal, amb accés restringit als vehicles, a l’igual que les actuacions fetes en els últims anys en carrers com el de Mar, Ramon Turró o St Esteve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics