URGENT

Palafolls participa a la Fira de Calella i L’alt Maresme.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de PLF tindrà enguany un stand propi a la Fira més important que es celebra a la zona. A l’espai destinat a PLF es podrà trobar informació general del nostre municipi, així com plànols i fotografies dels monuments més importants, o informació de la propera Mostra Gastronòmica que es celebrarà al novembre.

Els visitants podran a més contemplar imatges de PLF gràcies a una pantalla que projectarà fotografies del nostre municipi. L’stand, organitzat per la regidoria de Turisme, pretén presentar el llegat patrimonial i cultural de PLF a tots els visitants del certamen, com explica el regidor de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de PLF, Xavier Dalmau.

El mateix regidor explica quines informacions es trobaran els visitants de la Fira que s’inaugura aquesta tarda.

RP també hi tindrà informació sobre l’emissora a l’stand de PLF, que estarà ja operatiu aquesta mateixa tarda al passeig de Manel Puigvert de Calella.
Enguany la fira arriba a la seva 29a edició, i té com a país convidat Xilè

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics