URGENT

El Ple municipal d’avui haurà d’aprovar l’estat de comptes municipal del 2008.

Compartiu aquesta història

A partir de les 8 del vespre es torna a reunir el plenari municipal després de l’estiu i de la Festa Major. La sessió ordinària té 12 punts a l’ordre del dia, on destaca l’aprovació del compte general de la corporació municipal de l’exercici del 2008, així com la recaptació d’impostos efectuada per la Diputació de BCN en el mateix període.

Si finalment s’aprova l’estat de comptes a la sessió d’avui, estarà dins el termini reglementari imposat per la Sindicatura de Comptes. L’any passat aquests termini es va sobrepassar , tot i que es va aprovar el mes de desembre, encara dins el marge que dóna l’organisme autonòmic.

El ple d’avui també conté l’Aprovació del plec de clàusules que han de regir la contractació de l’Ajuntament de PLF, així com 2 punts urbanístics; el primer sobre el pla d’infrastructures de la zona industrial nord, i la modificació del contracte d’obres de la urbanització de diferents sectors del municipi.

La sessió d’avui és ordinària pel que l’últim dels punts de l’ordre del dia és el de precs i preguntes, tan dels regidors com també del públic en general. S’espera que en aquests punt es demani explicacions a l’equip de govern sobre els canvis de senyalització i posterior rectificació a la zona escolar.
La sessió començarà a les 8 del vespre i es podrà seguir en directe a través de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics