URGENT

El perllongament de l’autopista C32 estarà enllestit per St. Joan.

Compartiu aquesta història

Aquesta és la previsió que va donar divendres el conseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal , que va visitar les obres que s’estan duent a terme a PLF. Nada, va assegurar per St. Joan, ja estaran en funcionament els prop de 4 quilometres i mig de perllongament de l’autopista que han costat uns 46 milions d’€, aportats per la concessionària Acesa.

El nou final serà a la carretera que uneix Blanes i Tordera, cosa que segons el conseller ja no farà necessari passar per PLF per anar cap a Blanes i la Costa Brava.

Nadal, però també ha avançat que el peatge de PLF, el més barat de l’autopista, s’apujarà amb l’entrada a partir de cap d’any.

Tot i que el conseller no va voler manifestar quin seria l’increment del peatge, algunes fonts apunten que es podria apujar un 30%, arribant als 90 cèntims d’€.

La visita d’obres, es va fer una presentació del projecte, del que destaca el viaducte que ha de salvar el riu Tordera i la via del tren. Un pont de 940 metres de longitud, que ara està a la meitat de la seva construcció prop del polígon d’en Puigverd a PLF.

Un cop acabat aquests tram, l’autopista enllaçarà ambla futura A2 en el seu traçat entre Vidreres i Tordera, que ha de construir l’Estat.

La visita d’obres es va fer al costat del Centre logístic que Bershka té a PLF. El conseller va assegurar que en èpoques de crisi el que cal és esforç, imaginació i creació de riquesa, i va posar com exemple la creació de la planta d’Inditex al municipi i el perllongament de l’autopista com les accions, tan públiques com privades que cal fer en època de crisi.

La visita, que es va fer en un tram en construcció del perllongament, hi van ser presents a banda del conseller, els alcaldes de PLF i Tordera, el director general de Carreteres, el president d’Abertis i responsables de l’empresa Dragados.

A les imatges: Un moment de la presentació i l’estat del viaducte sobre la Tordera. FOTO: Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics