La meitat d’ajuntaments del Maresme s’apunten a les consultes populars.

L’anomenat efecte d’Arenys de Munt s’està estenent a la resta de la comarca del Maresme i dues setmanes després de la consulta independentista, la meitat dels ajuntaments del Maresme ja han aprovat, o estan pendents de fer-ho, mocions de suport a la iniciativa arenyenca, així com a noves consultes similars que, des de la societat civil, puguin sorgir a cada poble.

En alguns casos com a Argentona, a més, ja hi ha un moviment ciutadà que s’està organitzant per dur a terme una consulta. Els últims municipis que aquesta setmana s’han afegit al moviment independentista són Alella, Canet de Mar i Teià. Altres, com Arenys de Mar, Tordera o Sant Pol de Mar, ho faran la pròxima setmana en els respectius plens municipals.

PLF no va tractar el tema en l’últim ple municipal de la passada setmana, però podria tractar-ho en la propera sessió de finals d’octubre.

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics