URGENT

Mas Carbó reclama una millor sortida a la N2.

Compartiu aquesta història

Ja fa temps que els ciutadans de Mas Carbó reclamen una millora a l’accessibilitat del veïnat, prop del castell. Ara com ara l’únic accés asfaltat és el que els connecta amb la N2, però que no pot distribuir el trànsit en els dos sentits de la marxa. Si un veí de Mas Carbó vol anar direcció a BCN, cal que un cop surt a la N2, hagi d’anar a buscar la rotonda de Mas Reixach, a 2 km per poder donar la volta. Això fa allargar el trajecte 4km.

L’Ajuntament havia aprovat en el pla general una sortida que passava sota el nou tram de l’autopista, i que en un avantprojecte de l’ampliació de la via apareixia, però que després va desaparèixer del plànol definitiu, sense previ avís.

El veïns asseguren que la sortida no és còmode ni pràctica i reclamen una solució. Ho han fet amb llençols penjats a les cases del veïnat i ho van explicar al ple municipal de divendres passat. Escoltem la intervenció de David López, president de l’Associació de veïns de Mas Carbó.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, després de recriminar al president la manca d’iniciatives més enllà de la sortida digne, va explicar que hi ha diferents opcions. Quan s’acabi el tram de l’autopista en construcció hi haurà una nova rotonda a menys distància de la sortida del veïnat, cosa que farà més curt el trajecte per donar la volta. L’Ajuntament tampoc descarta asfaltar un camí interior fins la rotonda de Mas Reixach. Agustí no descarta demanar una rotonda a la mateixa sortida actual del veïnat, en compensació per haver traït el pla general, però sí descarta fer la sortida projectada en el seu moment pel seu cost.

Els veïns van recriminar a l’alcalde que a la urbanització no només hi ha segons residències, sinó que també veïns que viuen habitualment i que cal trobar una solució.
L’entrada a Mas Carbó ha provocat, i ho va fer també divendres , tenses discussions entre veïns i Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics