URGENT

L’Ajuntament amplia la plantilla de Serveis Socials i de Promoció Econòmica.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha decidit ampliar la plantilla d’aquestes dues àrees, les més afectades per la crisi.
La quantitat de persones que s’adrecen per demanar cita amb la assistent social, han arribat a generar una llista d’espera d’un mes i mig, cosa que ha obligat a l’Ajuntament a ampliar el personal d’aquesta àrea.
Des de l’1 d’octubre la plantilla s’ha vist ampliada amb una nova treballadora social, tal i com explica la regidora de l’àrea, Dolors Agüera, que assegura que la plantilla del servei era curta per la demanda existent i l’endarreriment provocat per les visites de la llei de dependència.

La regidora ja havia anunciat a aquesta emissora el mes de juny, que al juliol es contractaria una nova assistent social, però finalment ha estat al mes d’octubre.
La nova treballadora social, que té contracte de mitja jornada, tindrà el seu despatx al casal de l’avi de PLF i entre les tasques encomanades farà també atenció directe al ciutadà per tal de reduir i agilitar la llista d’espera per a visites.

Promoció econòmica, des d’on es gestiona les ofertes de feina i s’organitzen cursos dirigits a l’ocupació, també s’ha vist reforçada amb una nova tècnica d’ocupació. En aquests cas és un reforç puntual davant l’augment de sol·licituds d’entrevista de persones que busquen feina, però la regidora assegura que és probable que acabi en plantilla.

Fa uns dies us explicàvem la preocupació que arreu de la comarca es té per la situació actual dels serveis més afectats per la crisi, com el de serveis socials dels Ajuntaments, que amb la situació actual han vist augmentada la demanda d’ajudes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics