URGENT

L’Alt Maresme necessita coordinació entre la formació i les necessitats empresarials.

Compartiu aquesta història

Ho diu un estudi presentat aquesta setmana a Pineda.
Aquest informe, un encàrrec conjunts de les regidores i Desenvolupament Econòmic i Educació de l’Ajuntament de Pineda, posa de relleu la necessitat de millora i coordinació entre la formació de nous treballadors i les necessitats dels sectors d’activitat econòmica de la zona.

En aquest sentit, l’estudi ha volgut identificar les necessitats formatives a partir de dos eixos d’anàlisi: l’oferta de formació existent a la zona i les necessitats formatives del teixit productiu

Entre les diverses conclusions presentades per l’estudi es destaca que el 60% de les empreses no disposen d’informació de l’oferta professional de Pineda i comarca. També, l’informe diu que el 34% de les empreses té dificultats per trobar personal tècnic qualificat.

Durant la presentació de l’informe, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, va manifestar que l’objectiu de l’estudi és reforçar la formació al municipi i demanar a la Generalitat que aposti per Pineda per acollir diversos centres d’estudis per poder completar tots els cicles.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics