L’oposició diu que l’alcaldessa de Malgrat ha estat poc democràtica per vetar al ple a un extreballador municipal.

En un comunicat conjunt, les tres formacions a l’oposició a Malgrat, ERC, CiU i ICV-EUA, han posat de manifest la seva indignació per l’actitud de l’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy, durant l’últim ple municipal.

En aquella sessió l’alcaldessa va prohibir l’entrada a la sala de plens de l’exdirector de l’escola taller del municipi, Ramon Solé. Segons explica el mateix treballador, quan va voler entrar a l’Ajuntament per seguir el plenari, agents de la policia local li van impedir l’entrada a l’edifici.

Solé va ser acomiadat per l’Ajuntament, un acomiadament que es troba en mans de la justícia, i des de llavors assisteix a les sessions plenàries on aprofita el torn obert de precs i preguntes per formular qüestions a l’equip de govern. El passat mes de setembre Solé va lliurar a l’alcaldessa de Malgrat una bossa de garrofes.

Campoy va anunciar durant la sessió de l’octubre que Solé tenia l’entrada prohibida a la sala de plens pel seu comportament durant les sessions, cosa que no ha agradat a l’oposició que acusa a Campoy de poc democràtica i d’adoptar una actitud prepotent i arbitrària cap a Solé.

Segons els tres partits, l’extreballador municipal sempre s’ha comportat correctament als plenaris i asseguren que la decisió de Campoy no té arguments emparats per la llei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics