URGENT

Detenen al presumpte autor dels trets al metge de Blanes.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda el segon implicat en el tiroteig contra el metge Ernesto Luiz González Riscos a Blanes. La policia considera que el sospitós, de nacionalitat dominicana, és l’home que hauria disparat quatre trets contra la víctima el 9 d’octubre a la matinada en una zona boscosa prop del Vilar. Fins ara, només hi havia un detingut, , que ja està a la presó acusat de temptativa d’assassinat.
Aquest noi assegura que no va disparar contra ningú i que la nit dels fets havia quedat amb la dona del metge per tancar un negoci.
L’home ja empresonat va reconèixer que va presenciar el tiroteig, però es va declarar innocent.

L’interrogatori d’aquest altre detingut serà clau per treure l’entrellat de la història i per aclarir què feien aquestes quatre persones de nit en una zona boscosa. Els investigadors creuen que el mòbil de l’atac podria ser un conflicte per un deute d’uns quants milers d’€.
D’altra banda el metge, que està ingressat a la Vall d’hebron de BCN, està pendent de judici acusat d’haver falsejat el certificat de defunció de la seva mare per presentar-lo com a justificant de les seves absències als judicis quan eren forense interí.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics