URGENT

Atraquen una benzinera de Blanes al migdia i a cara descoberta.

Compartiu aquesta història

Dos homes joves van atracar dimarts al migdia la benzinera de Blanes situada a tocar de l’hospital Comarcal. L’assalt va tenir lloc cap a dos quarts de dues del migdia, i els assaltants només els tapaven part del cap amb les caputxes de les jaquetes.

A aquella hora s’acostava el canvi de torn i els dos lladres es devien pensar que la caixa seria plena. Però l’empleada, que era sola a la botiga, havia fet ingressos regularment durant tot el matí i a la caixa només hi quedaven uns 300 euros. Els homes van fer servir un cotxe robat per perpetrar l’atracament i van amenaçar l’empleada posant-li una navalla al coll.

Segons l’empleada de la benzinera, els dos joves van entrar a la benzinera amb un cotxe petit de color blau i en baixar van deixar el contacte encès. Tot i que es van cobrir parcialment el cap amb les caputxes dels anoracs, la noia els va veure perfectament la cara. L’assalt va durar segons i els dos homes es van escapar-se sense fer-li cap mal.
Tot i l’ensurt, l’empleada de la benzinera va ser capaç de retenir el número de matrícula del cotxe que feien servir els atracadors i el va poder proporcionar als Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas. Ahir encara no hi havia detinguts.

Ara fa dues setmanes, dos homes van perpetrar un altre atracament en una altra estació de servei de Blanes situada a prop del polígon industrial. En aquell cas l’empleat va rebre un cop de puny en plena cara que el va deixar mig estabornit. Els lladres es van endur el calaix sencer de la caixa registradora, que contenia cap a 1.500 euros. Tampoc s’han detingut els autors dels fets.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics