URGENT

4t detingut en relació al tiroteig de fa una setmana a Blanes.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut un quart implicat en l’intent d’assassinat d’un metge a Blanes, al qual han disparat al coll amb un calibre petit dins d’un cotxe, en una zona boscosa propera al Vilar.
Segons ha informat a Europa Press, la policia catalana, han detingut a Blanes un home de 55 anys, per un delicte d’encobriment, després que dimarts a la nit detingues també la dona del metge com a presumpta inductora del tiroteig.
Abans de la dona, ja s’havia detingut a dos homes d’origen dominicà.

Els fets van succeir dijous en un bosc de Blanes, quan els tres arrestats eren al costat de la víctima dins d’un cotxe, i un d’ells li va disparar i el va ferir greument, pel que va ingressar a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

De moment, no se sap si l’últim detingut estava al lloc dels fets al costat dels altres tres implicats, que pel que sembla eren dins del cotxe en el moment dels trets.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics