URGENT

Pineda enceta aquests cap de setmana el Somriure per Palestina.

Compartiu aquesta història

Cada any, des de ja en fa 12, el col·lectiu GONG de la població organitza la campanya Un Somriure de Pineda, amb la intenció de fer reflexionar i buscar solucions que contribueixin a millorar el món. Enguany el Somriure es dedica a Palestina i hi participen més de 50 entitats i comerços del poble que prepararan tot un seguit d’activitats en favor de la Pau.

En aquesta 12a edició, però els organitzadors hauran de desenvolupar la programació sense el suport econòmic de l’Ajuntament.

Entre els actes programats, que començaran el proper 18 i s’allargarà fins a finals de mes, hi ha una exposició d’art postal als comerços, una performance anomenada “Aturem els murs”, una fira d’intercanvi, un festival benèfic, un vermut solidari i la projecció d’un documental sobre la caravana de Pallassos a Palestina.
A més, per a qui vulgui aportar fons a la causa, l’entitat té obert un número de compte al Banc de Sabadell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics