URGENT

La dona acusada d’instigar l’assassinat del metge de Blanes ja ho havia intentat dies abans.

Compartiu aquesta història

La dona detinguda dimarts per maquinar l’assassinat del seu marit, un metge de Blanes que va resultar ferit greu la passada setmana després de rebre 4 trets al coll, ja havia intentat assassinar el seu marit dies abans.

Segons ha informat Europa Press, citant fonts pròximes al cas, la dona va demanar a dos sicaris que matessin el seu marit. Finalment però els sicaris no es van presentar a la cita.

Va ser llavors quan la dona hauria enganyat al marit per tal que l’acompanyés a discutir les condicions d’un negoci amb dos homes en un descampat la nit del dijous passat.

En un paratge proper al Vilar, l’home va rebre quatre trets de petit calibre al coll, que el va malferir.

Segons s’ha sabut, els sicaris van treure el metge del cotxe per donar-li una pallissa i tornar-li a disparar.

El metge es va fer passar per mort i els agressors i la dona van marxar de la zona, pensant-se que, efectivament l’home era mort. Va ser llavors quan el metge va arrossegar-se fins al cotxe i va conduir, ferit, fins a una comissaria, on va denunciar els fets.

Llavors els Mossos d’Esquadra van detenir els dos presumptes sicaris, així com la dona i un quart implicat per encobridor, tot i que no se sap si estava al lloc dels fets.

La víctima va ingressar a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on ha estat diversos dies a la Unitat de Cures Intensives (UCI), tot i que després va baixar a planta, i ahir, segons l’agència de notícies, hauria demanat l’alta voluntària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics