URGENT

Només el benjamí de futbol Sala aconsegueix la victòria a la primera jornada.

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana ha començat la lliga de futbol Sala, en la que tan sols els debutants dels benjamins palafollencs van aconseguir la victòria. Es van imposar a més a la pista del Canet per un 3 a 5. Tot i el resultat el partit va ser força igualat i es va començar a resoldre gràcies a les individualitats dels jugadors palafollencs.

L’Athletic Sta. Maria no va passar de l’empat a 4 en la primera jornada de la 1a divisió de Futbol Sala. Els palafollencs van aconseguir el primer punt a la pista del Llagostera. El St Lluís és la creu de la jornada després de perdre 4 a 2 a la pista del Morera a la 2a divisió.
L’amateur de futbol va esgarrapar un punt després d’empatar a 2 al camp de l’Arbúcies. Els gols del PLF els van marcar Jordi i Marc.

El cadet es va imposar al Vidrerenca per 1 a 4 amb dos gols de Soso. L’equip palafollenc venia de guanyar, la passada jornada al Tordera per 10 a 4.
L’aleví va guanyar a casa del Riells i Viabrea, per 1 a 6, amb gols de Toni, Wilmar i dos de Ayaub i Raul.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics