URGENT

Detenen el conductor de l’autocar accidentat ahir a l’Empordà.

Compartiu aquesta història

Efectius dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns a la tarda el conductor de l’autocar accidentat a l’AP-7 ahir al matí, en el que ha mort una estudiant de 16 anys i una 20 de joves han resultat ferits de diversa gravetat.
Actualment només 5 dels ferits, tots ells joves, segueixen ingressats.

Concretament, 3 dels ferits continuen ingressats a l’Hospital Josep Trueta de Girona, i 2 a l’Hospital de Figueres, tots ells amb pronòstic poc greu.
La resta d’ocupants de l’autocar van arribar ahir al migdia a l’hotel de Calella, on havien de passar uns dies d’estudi. A l’establiment hoteler han rebut suport psicològic

El conductor ha estat detingut acusat d’una falta per imprudència greu. Malgrat la detenció, al conductor se li han fet les proves d’alcoholèmia i han resultat negatives. Es pretén evitar una possible fuga del xofer, que és estranger. A autocar hi viatjaven 60 persones (el conductor, un grup de 53 estudiants adolescents i 6 monitors adults).

El consol d’Holanda a Barcelona, que va visitar les víctimes a Calella, ha assegurat que els estudiants viatjaran de nou cap Holanda el més aviat possible, i ha explicat que el grup escolar venia a Calella en un viatge d’estudis. Escoltem el consol d’Holanda a Barcelona, Jan-Jaap van de Velde.

El col·legi holandès al que pertanyia la víctima ha suspès les classes i també dóna suport psicològic als alumnes. La resta de viatges organitzats pel centre per aquesta setmana, han quedat suspesos.

Diari Maresme / Agències / Mareste Digital tv

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics