URGENT

Demà comencen les Jornades Econòmiques de Pineda al centre Innova.

Compartiu aquesta història

Les jornades pretenen donar més dinamisme i proximitat a les empreses i comerços de Pineda i del Maresme amb la voluntat de donar una visió optimista a les empreses i buscar les opinions dels experts per tal de cercar oportunitats de negoci que es poden donar davant la crisi econòmica en la qual estem immersos.

Enguany les Jornades tindran un nou format que pretén obrir la participació al públic. És per això que s’han programat tres conferències per obrir una línia de debat i dues taules rodones que serviran per debatre i donar proximitat als temes que han explicat els ponents. La regidora de desenvolupament econòmic de Pineda, Edurne Macazaga, explica que les Jornades econòmiques de Pineda ja estan consolidades amb la seva 5a edició, i explica que enguany giraran entorn a la Marca com a eina per generar activitat econòmica

Demà serà Ferran Soriano, recentment nomenat president d’Spanair, qui farà la conferència inaugural. Soriano pronunciarà una ponència per posar de relleu el lideratge i iniciatives que revaloren les empreses. Demà al matí també parlarà l’alcalde de Donostia, Odón Elorza, que explicarà el valor de la marca de ciutat i l’evolució turística de la capital basca.

A la tarda serà el torn de debatre i donar proximitat a les dues ponències del matí, gràcies a una taula rodona amb la presència de diferents empresaris i caps de comunicació empresarial.

Les Jornades seguiran el divendres al matí amb la ponència de Pedro Schwarts, economista, politòleg i consultor d’empreses, que parlarà de la importància de la comunicació empresarial en temps de crisi. I per cloure les jornades hi ha prevista una nova taula rodona per posar a debat el valor de la marca turística, en la que hi participaran també destacats personalitats del sector empresarial.
Les jornades es celebraran al centre Innova de Pineda, que aspira, segons la regidora pinedenca, a ser un motor econòmic per a Pineda i l’Alt Maresme.

Les persones que ho desitgin es poden inscriure a través de la plana web de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics