S’acondiciona l’accés a les instal.lacions del Forroll.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de setmanes de treball, la brigada municipal ha finalitzat les tasques d’accessibilitat a les instal·lacions de la fàbrica el Forroll, al barri de St. Lluís. La intervenció ha arranjat un seguit de camins plans per tal de facilitar l’accés a persones grans o amb mobilitat reduïda.
Cal recordar que al Forroll és on es troba la seu del casal d’avis de St. Lluís, que organitza diferents activitats lúdiques i on alhora també es duen a terme activitats dirigides a la gent gran, com ara les classes de gimnàs.

La plaça d’accés a l’antiga fàbrica estava pavimentada amb pedres irregulars que complicaven el pas i en alguns casos hi ha hagut caigudes de gent gran. Amb aquesta actuació s’ha habilitat un camí planer de ciment d’entrada i sortida tan pel carrer de St. Lluís com pel carrer St. Miquel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics