URGENT

S’acondiciona l’accés a les instal.lacions del Forroll.

Compartiu aquesta història

Després de setmanes de treball, la brigada municipal ha finalitzat les tasques d’accessibilitat a les instal·lacions de la fàbrica el Forroll, al barri de St. Lluís. La intervenció ha arranjat un seguit de camins plans per tal de facilitar l’accés a persones grans o amb mobilitat reduïda.
Cal recordar que al Forroll és on es troba la seu del casal d’avis de St. Lluís, que organitza diferents activitats lúdiques i on alhora també es duen a terme activitats dirigides a la gent gran, com ara les classes de gimnàs.

La plaça d’accés a l’antiga fàbrica estava pavimentada amb pedres irregulars que complicaven el pas i en alguns casos hi ha hagut caigudes de gent gran. Amb aquesta actuació s’ha habilitat un camí planer de ciment d’entrada i sortida tan pel carrer de St. Lluís com pel carrer St. Miquel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics