URGENT

El correllengua arriba aquest cap de setmana a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

El correllengua demana revitalitzar l’ús del català en l’àmbit social a través de la mobilització ciutadana per invertir la situació de la llengua catalana. Els organitzadors consideren vital la lluita per la conservació del català ja que el bilingüisme oficial, no constitueix, una bona solució per al conflicte lingüístic i per a la normalització de la llengua catalana.

El correllengua arriba a Malgrat dissabte. A les cinc de la tarda hi haurà una cercavila a càrrec de les colles de Gegants i Diables del municipi, que començarà a Can Campassol i arribarà fins a l’espai de les Peixateries Velles, al costat de l’Ajuntament. Allà es farà un concurs d’acudits, el t lliurament de premis i un berenar popular.

L’endemà, diumenge dia 25 ,es parlarà de les escoles en català de la Catalunya Nord. La xerrada anirà a càrrec del director general de les escoles catalanes La Bressola, que fa més de 30 anys que imparteixen les classes en català. Aquesta xerrada es farà a les onze del matí a La Barretina Vermella.
Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics