URGENT

La pluja torna a malmetre el passeig de s’Abanell de Blanes.

Compartiu aquesta història

La pluja caiguda ahir va afectar uns trenta metres de passeig marítim de s’Abanell, que es van esfondrar en el tram més proper al delta de la Tordera, a la zona dels càmpings, l’única que depèn del govern català i que no va rebre cap mena d’aportació de sorra a finals d’estiu ni va ser reforçada amb roques per evitar danys com els d’ahir.

Les plujes i l’estat de la mar van ocasionar un forat al passeig de 10 m2 prop de la zona dels càmpings. El Departament de Protecció Civil, però sospita que el clot pot ser més gran atès que encara podria caure un tram més. El cap del servei a Blanes, Josep Lluís Pouy, manifesta que aquest sotrac es va produir al llarg de la tarda.
La policia local va acordonar la zona al vespre. Pouy explica que des de Protecció Civil es realitzarà un informe que es trametrà a la Direcció General de Costes perquè decideixi quina actuació s’hi haurà de fer per arreglar la situació.

Tot i no fer danys, el mar també es va endur gairebé una tercera part de la sorra d’algunes zones, sobretot properes a sa Palomera.
Diari Girona / El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics