Tordera ajuda als aturats del tèxtil per reorientar la seva situació laboral.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va fer a Tordera una reunió amb extreballadors de diferents empreses tèxtils, com Fibracolor, Abanderado o Indipunt per tal de presentar-los el projecte de suport a la recerca de feina per aturats del sector tèxtil. El projecte és una iniciativa del consistori torderenc i dels Servei d’Ocupació de Catalunya (el SOC).

Es tracta de la posada en marxa d’un programa pilot de la Unió Europea en què treballadors a l’atur realitzen programes intensius de formació generalista, formació a mida, de suport a les possibles empreses contractadores perquè facin la formació, de tècniques de recerca de feina i seguiment continu. Ho explica el regidor de promoció de la vila de Tordera, Bernat Costas.

A Maresme hi ha uns 300 aturats provinents d’expedients de regulació d’ocupació en empreses tèxtils entre el 2007 i 2008. Més de la meitat d’aquests treballadors provenen de Fibracolor, Indepunt o Abanderado, i són en la seva majoria de Tordera.
Aquests aturats podran prendrà part d’aquests programa de formació a mida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics