URGENT

Mercedes Abad nova convidada al tast de Lletres d’octubre

Compartiu aquesta història

El Tast de Lletres organitzat per la Revista Independent de Palafolls, RIP, compta amb la polifacètica Mercedes Abad com a novel·lista convidada. Després d´algunes incursions al món del cinema i del teatre, el 1986, Mercedes Abad, guanya el Premi La Sonrisa Vertical de narrativa eròtica amb el llibre de relats Ligeros libertinajes sabáticos.

Ha publicat altres llibres de relats, Felicidades conyugales, Soplando al viento i el recent Amigos y fantasmas. També ha cultivat la novel·la i l´assaig humorístic. A més, és autora de diverses obres de teatre i d´algunes adaptacions, entre elles XXX, de la companyia La Fura dels Baus. També fa de traductora i en l´actualitat col·labora amb diferents mitjans de comunicació.

Com ja és habitual, el Tast de Lletres posa en contacte a lectors i autors en xerrades col.loquis a la biblioteca Enric Miralles de PLF.

La cita amb Abad estava prevista per la passada setmana, però va ser ajornada fins demà dia 30.Amb Mercede Abad, el cicle del Tast de Lletres aconseguix mantenir l´equilibri d´autors que representin gèneres diferents i que es va aconseguir l´any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics