URGENT

1 de cada 3 cotxes controlats pel radar a PLF sobrepassen la velocitat permesa.

Compartiu aquesta història

Divendres passat es va acabar la campanya de control de velocitat al nostre municipi. En total han estat 13 dies de controls de radar en diferents punts de PLF, en els que s’ha controlat uns 27000 vehicles en trama urbana, on la velocitat màxima permesa és de 50 km/h. El 32% d’aquests vehicles sobrepassava aquests límit. Això vol dir més de 8700 vehicles.

Tot i això, només es sancionava als vehicles que sobre passaven els 61 km/h. Finalment s’ha sancionat a 216 conductors, la majoria per circular entre els 61 i els 70km/h. També, però s’ha caçat a un conductor superant els 110 km/h en un tram on el màxim és de 50.

Aquesta és la segona campanya d’aquest any. Al febrer es va sancionar prop de 800 conductors.

RP ha compartit una jornada de control de velocitat amb la Policia Local de PLF. L’agent que controlava la velocitat explica que la campanya de febrer no ha servit per dissuadir als conductors. Els xiulets que escoltaran de fons són el radar enxampant a conductors que passen del màxim permès.

Els controls enguany s’han desenvolupat en diferents punts del municipi; principalment al polígon d’en Puigvert, al carrer d’entrada a St Genís, a la riera de la Burgada.
Segons ha pogut saber aquesta emissora hi ha fins i tot conductors reincidents que rebran més d’una multa a casa seva procedent d’aquesta campanya de radar.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics