Resultats discrets al futbol palafollenc aquesta jornada esportiva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Amateur ha pogut esgarrapar un punt en el seu desplaçament a Fornells, després d’empatar a 1, amb gol de Carles. Amb aquests empat, encara no abandonen l’última plaça de la classificació, ara amb 4 punts.

El Juvenil no va poder puntuar a Arbúcies, on va perdre per 3 a 2 amb gols de Ros i Yerai. El cadet va sortir amb un correctiu de la seva visita a Sils. Els gironins es van endur els 3 punts després de guanyar per 4 a 1 al PLF.

Una de les poques victòries palafollenques la trobem a la categoria infantil, on el PLF es va imposar amb claredat al Ca l’Aguidó de Blanes per 1 gol a 5. L’infantil ja va golejar la passada setmana al Vidreres.
L’aleví va perdre al camp del Vidreres per 4 a 3.

Els dos benjamins van perdre aquesta setmana els seus partits. L’A a Vidreres per 5 a 4 i el B al camp de l’anglès per 9 a 0.

Pel que fa al futbol Sala; el Sta. Maria va guanyar, no sense dificultat al Vidreres per 3 a 4 i el St. Lluís va empatar a 1 a la pista del Sta. Coloma de Farners.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics