URGENT

Resultats discrets al futbol palafollenc aquesta jornada esportiva.

Compartiu aquesta història

L’Amateur ha pogut esgarrapar un punt en el seu desplaçament a Fornells, després d’empatar a 1, amb gol de Carles. Amb aquests empat, encara no abandonen l’última plaça de la classificació, ara amb 4 punts.

El Juvenil no va poder puntuar a Arbúcies, on va perdre per 3 a 2 amb gols de Ros i Yerai. El cadet va sortir amb un correctiu de la seva visita a Sils. Els gironins es van endur els 3 punts després de guanyar per 4 a 1 al PLF.

Una de les poques victòries palafollenques la trobem a la categoria infantil, on el PLF es va imposar amb claredat al Ca l’Aguidó de Blanes per 1 gol a 5. L’infantil ja va golejar la passada setmana al Vidreres.
L’aleví va perdre al camp del Vidreres per 4 a 3.

Els dos benjamins van perdre aquesta setmana els seus partits. L’A a Vidreres per 5 a 4 i el B al camp de l’anglès per 9 a 0.

Pel que fa al futbol Sala; el Sta. Maria va guanyar, no sense dificultat al Vidreres per 3 a 4 i el St. Lluís va empatar a 1 a la pista del Sta. Coloma de Farners.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics