URGENT

Les 1000 i una nits tornen avui amb Eslovàquia.

Compartiu aquesta història

Les 1000 i una nits són xerrades obertes en les que persones nouvingudes a PLF expliquen com és el seu país originari en un aspecte general; des de la gastronomia, la vegetació, les parades turístiques obligatòries i tradicions.
Després de mesos d’aturada, avui tornen aquestes sessions, i ho fa per apropar-nos a Eslovàquia.

Avui Marcela Sivdzikova´, veïna de Palafolls des de fa 8 anys, presentarà el seu país a través de tast de productes típics, exposicions d’elements típics, projecció de vídeos i fotos.

Les 1000 i una nits va néixer com un projecte de caràcter cultural i social amb l’objectiu de promoure el coneixement d’altres països i les seves realitats. Grècia, Marroc, Colòmbia, Egipte o Nicaragua, han estat algun dels països protagonistes ja d’aquestes sessions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics