URGENT

PLF es queda sense l’hospital lleuger.

Compartiu aquesta història

Finalment la consellera de Salut, Marina Geli ha explicat que serà a Pineda on finalment es construirà el centre d’urgències de caràcter resolutiu, amb un equipament de radiologia bàsica i que oferiria cures i intervencions que no necessitin hospitalització.

PLF i Tordera havien apostat per acollir aquests centre per tal de descentralitzar els serveis d’urgències dels hospitals de Calella i Blanes, en una zona intermitja entre els dos centres hospitalaris, però finalment, el departament ha decidit disposar aquests centre a Pineda.

Geli va ser divendres al centre Innova de Pineda en la constitució del nou govern Territorial de Salut (GTS) de l’Alt Maresme i la Selva Marítima amb la presència dels diferents alcaldes de la zona.

A l’acte Geli també va confirmar definitivament l’emplaçament del futur nou hospital de la zona nord de la comarca, que continuarà al municipi de Calella tal com ja va manifestar al seu moment l’alcalde d’aquesta població, Josep Maria Juhé.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics