URGENT

S’esgoten les entrades de la Mostra Gastronòmica de PLF, on hi serà Carme Ruscalleda.

Compartiu aquesta història

El proper divendres 27 de novembre es farà al teatre municipal la 2a Mostra Gastronòmica de PLF dedicada als bolets i a les Mongetes del Ganxet. A falta de més de 3 setmanes, l’organització ha comunicat que ja s’han esgotat les entrades posades a la venda fa uns dies al preu de 25€.

A més l’organització ha donat a conèixer que la cuinera Carme Ruscalleda, serà la mestre de cerimònia de l’edició d’enguany. Ruscalleda és l’única cuinera del món amb 5 estrelles Michelin al seu poder, gràcies als restaurants de Tokio i de St Pol.

A la segona Mostra Gastronòmica hi prendran part 10 restaurants de PLF que elaboraran 2 plats cadascun amb els bolets i les mongetes del ganxet com a ingredients obligatoris. Els participants podran degustar els tastets dels 20 plats elaborats pels restaurants locals. Passada la cita al teatre els restaurants mantenen a les seves cartes els plats especialment dissenyats per a la Mostra.

En total s’han posat a la venda 160 entrades per aquesta segona Mostra Gastronòmica, que ja l’any passat va aconseguir un èxit notable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics