URGENT

Cau un 20% la sinistralitat laboral al Maresme

Compartiu aquesta història

La sinistralitat laboral a la comarca del Maresme s’ha reduït en gairebé un 20% durant el darrer any. Segons les dades facilitades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, durant el tercer trimestre de 2009 es van comunicar un total de 1.050 accidents de treball mentre que en el mateix període de 2008 en van ser 1.312.L’informe trimestral constata que durant els mesos d’estiu de 2009, el 58% dels sinistres a la feina es van produir en el sector serveis; el 21% a la construcció; el 19% al sector industrial i el 2% restant a les activitats del sector primari. Respecte l’any anterior, augmenta el percentatge del sector serveis i disminueix a la construcció.

El 99,6% han estat lleus i el 0,4% greus. La dada més positiva és que no s’ha regsitrat cap accidents mortal.

Segons acaba de publicar l’Agència Europea per la Seguretat i la Salut en el Treball, els treballadors de l’Estat Espanyol són els que fan una valoració més positiva de les mesures posades en pràctica per millorar la seguretat en els llocs de treball. En concret, el 71 % dels ciutadans espanyols consideren que en els darrers cinc anys aquest aspecte ha millorat, mentre la mijana de la UE és del 57%.

CC. Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics