URGENT

L’oposició de Malgrat demanarà mesures per conservar la Pilona com element emblemàtic.

Compartiu aquesta història

Els grups d’Esquerra, CiU i Iniciativa presentaran al ple de demà dijous una moció per demanar a l’equip de govern la conservació de la plataforma marina, coneguda com la Pilona.

L’oposició considera que aquest element és un vestigi del passat miner de Malgrat, ja que la Pilona formava part del sistema de carrega de vaixells del ferro provinent de les Mines de Can Palomeres, actives a principis del segle passat.
La moció reclama la seva protecció, davant de la degradació i alhora el seu reconeixament com a bé material de Malgrat.

Aquesta és una de les 5 mocions que es presenten al ple de demà dijous al vespre al consistori malgratenc.
L’oposició també ha consensuat una moció per defensar el dret a decidir i les consultes populars per a la independència. Es tracat d’una moció similar a la que ja es va tractar divendres al ple de PLF.
A més Iniciativa demana instar al govern a no apujar els impostos, Esquerra l’aplicació dels avantatges que dóna el nou títol de família monoparental i CiU demanarà que l’oposició pugui participar en l’elecció dels projectes a presentar al FEIL 2010.
El ple servirà també per modificar les ordenances i tributs municipals de Malgrat pel proper any i per aprovar un préstec i un crèdit a diferents entitats bancàries.

La sessió de demà començarà a les 7 del vespre a la casa consistorial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics