URGENT

Demà s’inaugura l’exposició del malgratenc Jaume Marès al MiD.

Compartiu aquesta història

L´escultor i ceramista malgratenc demà a la sala d´exposicions de l´Escola de Música i Dansa de Palafolls, la seva darrera proposta artística anomenada Àngel i Rebels.Com en d´altres ocasions, Jaume Marès s’inspira en la natura i treballa amb especial cura les textures i les formes per oferir diferents visions d’àngels, que es podran veure fins el 30 d’aquests mes.
L’escultor explica que l’exposició recrea una Capella Sixtina molt especial al MiD, un espai que troba molt indicat.

L’exposició és una de les més ambicioses presentades al MiD i ocupa tota la sala d’exposicions i també amb elements exteriors, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Marés no és un estrany a PLF. De fet hi ha diferents obres al carrer de l’escultor malgratenc. La Porta del Cel, que ara es troba al gorg dels cans, o el monument d’homenatge a Lluís Companys, davant l’institut, són dos exemples de les obres de Marès a PLF.

Durant una trajectòria de més de 30 anys, Marès ha guanyat importants premis dins del món de la ceràmica i n’ha dissenyat d’altres, com els Premis de la Cançó Catalana, o les torres de guaita, amb la que es premiaven els Palafollencs de l’Any.

La inauguració de l’exposició al MiD tindrà lloc demà a les 8 del vespre, amb un espectacle exterior a la Plaça del fòrum Palatiolo

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics