URGENT

El nou serial de TV3 estarà ambient al Maresme.

Compartiu aquesta història

La riera, el nou culebrot que a partir de gener agafarà el relleu a El cor de la ciutat a la televisió catalana, ja es comença a perfilar.

Mercè Sampietro, donarà vida a la matriarca d’una família que regenta el restaurant Can Riera a la comarca del Maresme. La producció té com a trama central la història d’aquest clan de restauradors, la relació que mantenen els seus integrants (el matrimoni, els seus quatre fills i les seves respectives parelles) i els vincles que estableixen amb els seus veïns, amics i les persones de l’entorn del local.

Entre el repartiment destaca Jesús Ferrer (que ha intervingut a El cor de la ciutat i Ventdelplà), en el paper del marit de Sampietro. Els quatre fills de la família estan interpretats per Pere Arquillué, David Selvas, Jordi Cadellans i Jordi Planas.

El restaurant està ubicat en un poble costaner imaginari, Sant Climent, i és candidat a una estrella Michelin i amb l’expectativa d’estendre el negoci a Madrid, tot i que el local no s’escapa de la crisi.

El rodatge, que començarà a finals de mes, té com a teló de fons Arenys de Mar, però també hi ha localitzacions a Sant Pol de Mar i els voltants de Mataró.

El Periodico

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics