URGENT

Malgrat congela els impostos locals pel proper any.

Compartiu aquesta història

El ple d’ahir va aprovar, amb l’abstenció dels grups de l’oposició, la congelació de les ordenances i taxes municipals pel proper exercici.
Els, El regidor d’hisenda de Malgrat, Antoni Puignou, assegura que tributs municipals no s’apugen, per que no és moment de crear més pressió fiscal, tot i que espera poder desenvolupar les accions previstes mantenint els impostos.

Sols s’han modificat alguns tributs i s’han creat noves taxes, com ara la de distribució de publicitat al municipi, la d’utilització del nou camp de tir de la caserna de la policia local, o l’augment del preu d’utilització del nou camp de futbol per entitats que desenvolupen torneigs esportiu.

El regidor d’hisenda de Malgrat assegura que el consistori tancarà l’exercici en números verds, sense dèficit. El que sí afirma Puignou, és que el pressupost quedarà equilibrat sense romanent de tresoreria.

L’oposició es va abstenir en la votació ja que demanava la fracció en terminis de rebuts als ciutadans. El govern, que no universalitzarà aquesta opció, afirma que, en els casos en els que s’ha demanat, s’ha fet el fraccionament dels pagaments.

D’altra banda el ple va aprovar una moció que demana al govern central que no apugi l’IVA. El PSC es va quedar sol votant en contra de la moció que va tirar endavant amb els vots de l’oposició i del PP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics