URGENT

Ramon Tremosa creu que l’actuació de l’Audiència a Catalunya amaga interessos contra les consultes sobiranistes.

Compartiu aquesta història

Tremosa, cap de llista de CiU a les passades eleccions europees, va ser ahir a PLF per trobar-se amb militants i simpatitzants de la formació al municipi.
L’eurodiputat ha assegurat que l’actuació de l’Audiència Nacional en el cas Pretòria, li recorda a les accions judicials fetes pel tribunal al País Vasc, i creu que hi ha interessos amagats davant la celebració d’un centenar de consultes populars per la independència d’aquí a un mes a Catalunya.

Tremosa també va ser molt crític amb els mitjans de comunicació, dels qui creu que podrien seguir una consigna per tal de parlar dels casos Millet i Pretòria per tapar la situació de crisi al país.

El nacionalista va apuntar cap al PSC, i va recordar que governa a la majoria de administracions del país.
El diputat al Parlament Europeu recorda que arreu dels països europeus hi ha corrupció i que els mitjans no dediquen més d’una pàgina per explicar-ho.
Tremosa, professor d’Economia a la Universitat, va explicar les línies bàsiques de treball de la federació nacionalista a Europa, i va assegurar que l’euro ha estat un matalàs important per la crisi econòmica i financera. L’eurodiputat creu que amb la pesseta la situació econòmica d’Espanya seria molt pitjor.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics