URGENT

El ple de Malgrat acaba amb tangana i retrets per la prohibició d’entrada a un extreballador municipal.

Compartiu aquesta història

L’última sessió del plenari municipal a Malgrat va acabar de nou de forma polèmica. L’última intervenció del plenari va ser per a la portaveu de CiU de Malgrat, Neus Serra, qui va recriminar a l’Alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, la prohibició d’entrada de l’extreballador municipal, Ramon Solé, que des del mes de setembre està vetat al ple. Així va començar una discussió entre les dues polítiques que va acabar amb Serra i els altres 2 regidors de CiU, abandonant el plenari mentre Campoy recriminava l’actitud de Serra.

A partir d’aquí, Campoy va donar per aixecat el ple mentre responia a Serra, que abandonava la sala en aquells moments.
Els 4 regidors d’ERC també es va aixecar de les seves cadires per mostrar el seu malestar amb l’actitud de Campoy davant l’extreballador i la manca de diàleg amb l’oposició, que hores abans havia intentat parlar amb l’alcaldessa per facilitar l’accés de Solé al plenari.

Els retrets van pujar de to mentre els regidors marxaven de la sala de plens i va continuar als passadissos de la casa consistorial.

D’altra banda la policia local va tornar a deixar fora del ple a Ramon Solé, l’extreballador municipal, que es va manifestar demanant més democràcia als ajuntaments davant la porta el consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics