URGENT

Malgrat presentarà el nou arxiu municipal al FEIL 2010.

Compartiu aquesta història

La propera convocatòria del Fons Estatal d’Inversió Local deixarà a Malgrat de Mar prop de 2 milions d’€, que el consistori preveu invertir en la construcció del nou arxiu municipal. Aquesta nova instal·lació es preveu construir en els terrenys que abans ocupaven l’hotel Bombay, al costat de la torre modernista de la Vídua de Can Sala, al carrer de Mar.

El projecte de l’Ajuntament és convertir la torre modernista en l’oficina de recaptació i al costat crear un nou edifici per a l’arxiu municipal. La torre no pot optar al Feil, perquè ja compta amb una subvenció prèvia.

El problema actual és que els Ajuntaments encara no tenen clar si poden demanar fer construccions en el FEIL 2010, ja que en principi s’apostava per polítiques de medi ambient, sostenibilitat i noves tecnologies.
Per això, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, explica que d’entrada i segons les informacions rebudes, sí podran presentar aquests projecte tot i que ho consultaran.

L’edificació del nou arxiu, però, no esgotarà el pressupost del FEIL a Malgrat. La resta es podria dedicar a polítiques socials o bé a la rehabilitació de diferents places del municipi.

Malgrat ha rebut aquests any poc més de 3 milions d’€ que han permès la creació del nou camp de futbol, que estarà llest a finals d’any i l’adequació del voltant del pavelló esportiu Germans Margall.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics