Els sènior compleixen i els cadets cauen a la jornada de bàsquet del cap de setmana.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sènior masculí va aconseguir la 3a victòria de la temporada davant del Torruella. Els palafollencs es van imposar 5 a munt, 64 a 59 al Palauet. El partit va ser un estira i arronsa entre els dos equips que van oferir un partit molt igualat, tot i que el PLF sempre va dominar el marcador.Després de 8 jornades el masculí és 12è classificat amb 3 victòries i 5 derrotes i la propera setmana juga a la pista del Cornellà de Terri, ara com ara 6ns a la taula.

Les noies no van fallar i ja són 6 partits sense perdre. L’última jornada la víctima del PLF va ser el Salt que va marxar del Palauet amb una ajustada derrota, 64 a 60. Va ser un partit treballat a zona defensiva i amb dues jugadores que van anotar quasi la meitat dels punts; Esther amb 15 punts i Jessi amb 16.

Les noies són 3s a la taula, amb un partit menys i la setmana que ve jugaran a la pista del Cassà, que són 9s classificades.

El cadet, en canvi, va perdre el seu partit, a casa, contra el Farners per 58 a 76. La propera jornada s’enfrontarà al Riure Riera, de Llagostera 5s a la taula. Els cadets ocupen la 10a posició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics