URGENT

Óscar Bermán demana la dimissió de l’alcalde de PLF per les obres de St Lluís.

Compartiu aquesta història

Les molèsties que provoquen les obres de reurbanització de l’avd del Mar (barri de St Lluís) , van portar divendres passat a óscar Berman a demanar la dimissió de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Les obres, finançades pel FEIL d’aquests any, preveuen ampliar les voreres del carrer i un cop finalitzades el vial només tindrà un sentit de circulació.

Segons el portaveu del PP, aquestes obres s’estan fent sense cap estudi previ de viabilitat, provoquen un desgavell circulatori i a més, eliminaran, segons Bermán, unes 160 places d’aparcament.
Segons el popular en d’altres llocs això comportaria la dimissió del màxim responsable.

Bermán va ser entrevistat divendres a l’Assumptes Interns, on va repassar l’actualitat política de PLF.

Sobre els casos de corrupció coneguts aquestes últimes setmanes, Bermán ha demanat respectar la presumpció d’innocència dels investigats alhora que ha qualificat d’impecable la trajectòria de l’exalcalde de St. Andreu de Llavaneres, el popular Víctor Ros.

Bermán ha denunciat irregularitats a l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de PLF, ja que assegura que s’han pres decisions que no s’adeqüen a les normes.

Sobre els suposats problemes interns del partit a PLF, denunciats per la regidora malgratenca Ana Vega, Bermán ha assegurat que la discrepància és bona, però que a PLF hi havia algun militant que, a més, provocava malestar interns. Retreu a la popular malgratenca, sense dir-ne el nom, que es fes pública la situació a PLF, si des del propi municipi es va portar en el si del partit.

El popular va assegurar, a més, que els mitjans que van publicar la fotografia del SMS de Daniel Sirera al Parlament de Catalunya pretenien fer mal a l’expresident del PP català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics