URGENT

El Consell Comarcal pretén assegurar el servei de transport escolar i adaptat les properes jornades de vaga.

Compartiu aquesta història

Demà i divendres hi haurà una nova vaga en el sector de transport de viatgers per carretera. Davant d’aquesta convocatòria, el Departament de Treball de la Generalitat ha establert que el transport escolar i el de persones discapacitades s’ha de realitzar al 100%.

Per tal de garantir aquesta premissa el Consell Comarcal del Maresme, com a gestor del servei de transport escolar i del servei de transport adaptat a la comarca, vol evitar que es tornin a repetir els incidents de finals d’octubre, que van impedir el normal desenvolupament de les rutes.

Per això, el Consell ha acordat que els mossos d’esquadra facin un seguiment dels autocars des de les cotxeres de les empreses de transport i fins a les portes dels centres educatius, fins i tot, acompanyant els autobusos en els itineraris de les rutes. També s’ha sol·licitat la col·laboració de les policies locals.

L’objectiu és que el servei de transport escolar i adaptat es pugui realitzar  amb la normalitat establerta per la Generalitat i que els alumnes i usuaris utilitzin els serveis amb seguretat.

CCM

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics