URGENT

El dia de la diabetis es celebra amb controls podològics.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte es celebra el Dia Mundial de la Diabetis, una jornada per augmentar la conscienciació sobre la malaltia.

L’associació de diabètics de l’Alt Maresme, amb seu a Malgrat, celebrarà el dia Mundial amb diferents actes que comencen demà dijous amb un taller gratuït de cuina a les 4 de la tarda, amb grups reduïts, a càrrec de Josefina Rodríguez,

Divendres l’entitat, conjuntament amb el CAP de Malgrat i PLF, farà controls i atenció de podologia destinats a persones amb risc de peu diabètic. Les persones diabètiques seran convidades per escrit a participar-hi i donant hores d’atenció personal i individualitzada. Maria Arigós, presidenta de l’entitat, explica que una persona diabètica pot patir complicacions a les extremitats sinó es controla qualsevol incidència als peus.

Aquestes proves es faran al CAP de Malgrat, durant tot el divendres.

Diumenge al matí, es farà la tradicional bicicletada des del pavelló Germans Margall i fins al Parc de Francesc Macià de Malgrat, on es farà una xocolatada popular amb animació infantil.

Allà es farà la lectura del manifest de la jornada i es lliuraran els premis als treballs de dibuix realitzats per les escoles de Malgrat amb els alumnes de 2on. d’Eso

La diabetis afecta cada vegada més als més petits, sense que encara s’hagi pogut determinar les causes de la diabetis. Arigós explica, com exemple, que Malgrat té uns 2000 casos de diabetis.

Les persones que vulguin més informació sobre les activitats poden contactar amb l’associació. Trobareu les dades de contacte a la web de RP.

mòbil 606 370 687
correu: maria_arigos@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics