URGENT

Tordera consciència als més petits sobre com reduir residus.

Compartiu aquesta història

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera ha encetat una campanya de conscienciació per reduir les tones de residus que es generen als centres educatius, en especial bosses de plàstic i paper d’alumini dels esmorçars i berennars.

En aquest sentit, ha adreçat els seus esforços a l’alumnat, principal generador d’aquests residus, i els ha repartit 1.400 exemplars de Boc’n Roll. Es tracta d’uns recipients adaptables, fàcils de netejar, que poden substituir sense problemes els embolcalls més tradicionals i que, alhora, són perfectament reutilitzables.

L’objectiu prioritari, a banda que els alumnes es familiaritzin amb la nova manera d’embolicar els entrepans, és reduir al màxim la generació de brossa i contribuir a fer més sostenible la població.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics