URGENT

El casal de la Dona de PLF estrena nova junta.

Compartiu aquesta història

Des de finals del mes passat el casal de la dona té nova junta directiva encapçalada per Loli Gallardo, que substitueix a Marga Monés al capdavant de l’entitat.

La nova junta es marca com a objectius obrir el casal a tothom, amb especial a les dones i fer que hi prenguin part activa de l’entitat. Ho explica la mateixa presidenta, qui a més explica alguna de les activitats que es duen a terme a la seu de l’entitat, a la masia de Can Florenci.

Actualment el casal de la dona ofereix assessorament tant psicològic com jurídic i serveis de dietètica, homeopatia, naturopatia, massatges i estètica del peu.

També es fan activitats d’exercici físic adaptat i activitats creatives o artístiques. El casal treballa ja en les activitats que duran a terme el proper dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere. Es preveu que es faci un acte central, en el que es llegirà el manifest de la jornada i es donarà lectura d’una poesia. També es farà una degustació de tes i pastes variades. Simbòlicament s’encendran unes espelmes durant l’acte, que es farà a Can Florenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics