URGENT

El “Google Street Viewer” arriba a PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta aplicació d’internet permet veure imatges reals de cada carrer de diferents poblacions a través de la xarxa. Ara com ara, del nostre municipi es pot veure sols dues carreteres. Per una banda la carretera d’accés a la Costa Brava i la carretera que connecta Malgrat i Blanes a través del Pont del Pixota.

L'”Street Viewer” és un visor d’imatges reals preses a peu de carrer, que es pot consultar a través de Google Maps. D’aquesta manera es pot veure com és realment la zona que estàs observant a través del mapa de Google des del cel.
Les imatges que mostra aquesta aplicació es prenen gràcies a càmares fotogràfiques muntades sobre una flota d’automòbils i recentment també des de bicicletes.

Ara com ara l’equip Google treballa per incorporar a aquesta aplicació les poblacions de la costa catalana i, al Maresme, aquest visor ja ofereix imatges dels del sud de la comarca i del nord ja s’han incorporat imatges fins a Canet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics