URGENT

Ni ahir ni avui la biblioteca de PLF fa servei de préstec per un canvi informàtic.

Compartiu aquesta història

La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, en la que estan incloses les biblioteques de Malgrat, Tordera o PLF, està modernitzant el seu sistema informàtic de gestió bibliotecària. Per aquesta raó, Aquests dilluns i dimarts s’ha hagut d’aturar el servei de préstec.

Avui doncs, tampoc es podrà fer cap préstec, retorn ni renovació de documents.
Dimecres, quan s’espera que les biblioteques que depenen de la Diputació ja tinguin un nou sistema informàtic de gestió bibliotecària, es podrà de nou treure llibres, DVD o altres documents. També s’espera que a partir de demà es torni a organitzar l’intercanvi interbibliotecari, pel qual es pot sol·licitar des de PLF qualsevol llibre que no estigui a la biblioteca del nostre municipi, però sí en d’altres instal·lacions de la Diputació.

El nou sistema informàtic permetrà mantenir les tasques i serveis habituals de les biblioteques des d’una plataforma tecnològica actualitzada, i a més oferirà avantatges a la tasca diària de les més de 1.000 persones que integren la plantilla de les biblioteques de la Diputació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics