URGENT

L’IES de PLF es començarà a construir abans de cap d’any.

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el nou centre educatiu de secundària es podria començar a construir abans de finals d’aquest any. El nou IES, que s’ha de construir a la zona de la Font del Ferro, hauria d’estar enllestit a finals de l’any que ve per tal de començar a funcionar el gener del 2011, segons les primeres previsions de l’Ajuntament de PLF.

Les obres de l’IES tenen un pressupost de 7 milions d’€ i un cop finalitzat tindrà una capacitat per a 660 alumnes des de 1r d’ESO i fins a 2n de batxillerat. En concret el nou IES serà de 4 línies per a cada curs de l’ESO i de 3 línies per a batxillerat. En total 5700 m2 amb diferents serveis i aules de suport pedagògic, tal i com ens ha explicat Narcís Reverendo, arquitecte del nou Institut.

Les obres van ser adjudicades al mes de juny a una empresa de Banyoles.

L’IES PLF funciona des de la seva creació, ara 5 anys, en unes instal.lacions prefabricades, que s’han anat ampliant segons les necessitats. La situació era provisional i s’estava a l’espera del canvi d’ubicació en un sector en desenvolupament.

Segons el professors del centre, actualment es treballa en precari a l’espera de la construcció del nou institut. A la plana web de RP, hi podeu trobar imatges de la maqueta per saber com serà el nou IES.

Paral·lelament la passada setmana, us explicàvem que el govern català reclama a l’Ajuntament els terrenys per a fer la 3a escola de primària. Una escola, que l’equip de govern sempre ha defensat fer als terrenys que ara ocupa l’IES de PLF.

La maqueta del nou IES Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics