URGENT

Aviat es podrà comprar el peix de la confraria de Blanes per internet.

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols va presentar ahir un sistema que permet seguir la subhasta del peix de les llotges a través d’internet. El projecte ja funciona des de fa dos anys a l’Escala.
A l’acte de presentació es va fer públic que Sant Feliu de Guíxols, Llançà i Blanes s’afegiran a aquesta iniciativa tecnològica pròximament.

Aquest sistema permet que peixateries, restaurants, majoristes i minoristes dels municipis puguin optar a la subhasta de les llotges a través d’internet. Els usuaris es connecten a una xarxa privada a la qual poden comprar en directe i en temps real el peix que se subhasta a les llotges. Això permetrà que els usuaris puguin entrar a subhasta a qualsevol llotja que tingui aquest sistema. Això possibilitarà l’augment dels compradors, la varietat d’espècies de la compra i la comoditat de no haver-se de desplaçar físicament a les confraries.
El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics