Aviat es podrà comprar el peix de la confraria de Blanes per internet.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols va presentar ahir un sistema que permet seguir la subhasta del peix de les llotges a través d’internet. El projecte ja funciona des de fa dos anys a l’Escala.
A l’acte de presentació es va fer públic que Sant Feliu de Guíxols, Llançà i Blanes s’afegiran a aquesta iniciativa tecnològica pròximament.

Aquest sistema permet que peixateries, restaurants, majoristes i minoristes dels municipis puguin optar a la subhasta de les llotges a través d’internet. Els usuaris es connecten a una xarxa privada a la qual poden comprar en directe i en temps real el peix que se subhasta a les llotges. Això permetrà que els usuaris puguin entrar a subhasta a qualsevol llotja que tingui aquest sistema. Això possibilitarà l’augment dels compradors, la varietat d’espècies de la compra i la comoditat de no haver-se de desplaçar físicament a les confraries.
El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics