URGENT

La Fundació del Molí d’en Puigvert rep 41.500 € de Caixa Laietana per a una cafeteria al Masnou

Compartiu aquesta història

L’entitat bancària va lliurar ahir els ajuts per a 6 entitats de la comarca del Maresme i del Vallès que treballen per a la integració de persones amb necessitats especials.

Caixa Laietana ha destinat en total 243 mil €, que han de servir per impulsar nous projectes i serveis de les entitats.

La fundació del Molí d’En Puigvert, composada a parts iguals per l’Ajuntament, la Cooperativa de pagesos i la comunitat terapèutica del Maresme, ha rebut 41 mil 500 €, la 4a partida més alta en les ajudes. Aquests diners es destinaran a finançar la posada en marxa, el passat mes de setembre de la Fora de Sèrie Cafeteria a la població del Masnou. Ho explica Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació Molí d’en Puigvert.

Ara mateix en aquesta cafeteria hi treballen dues persones. Per una banda l’encarregat de l’establiment i un usuari amb malaltia mental. S’espera que quan arrenqui el negoci es pugui incorporar més usuaris de la fundació.

De fet entre els plans de futur de la fundació, hi ha implantar-se al sud de la comarca amb serveis com els ja ofereix a l’Alt Maresme, com ara les brigades de jardineria o neteja. Ruiz també destaca la construcció de la seu corporativa al Molí d’en Puigvert.

Aquesta fundació dóna feina estable a 53 usuaris, en els seus serveis, la majoria a PLF, amb les brigades i les botigues outlet Fora de Sèrie del carrer Major.

La resta d’entitats que han rebut ajudes de Caixa Laietana són la Fundació Grup d’Invàlids de Mataró i el Maresme, Fundació el Maresme, Centre de Prevenció de Mataró i el Maresme, la Fundació Baix Montseny de Sant Celoni i la Fundació Marpí de Pineda, que ha rebut 24 mil €.

El Punt / Ràdio Palafolls

Imatge de l’edificiEls vienesos del Masnou, seu de la cafeteria Fora de Sèrie.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics