URGENT

Una 60a de jubilats participant de les classes de gimnàs i manteniment al centre i a St. Lluís.

Compartiu aquesta història

Aquest és el segon any que l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de PLF ofereix als jubilats i pensionistes del nostre municipi la possibilitat de realitzar activitats esportives i de manteniment per tal que la gent gran del nostre municipi pugui realitzar activitats físiques adaptades a les seves necessitats.

Els dilluns i dimecres són els dies en els que es fan les activitats, primer al barri de St. Lluís, de 9 a 10 del matí, i al centre de PLF, de 10 a 11. En total, una 60a de jubilats i pensionistes participen d’aquesta activitat gratuïta.

La monitora de les activitats, Rosa Mora, explica els exercicis que es fan en aquestes sessions i els beneficis que reben els participants.

En aquesta segona edició, continuen les diferències de participació. El barri de St. Lluís es mostra més participatiu, amb 40 persones apuntades a les classes. També destaca la presència femenina a les classes, tot i que està canviant a poc a poc.

Les persones que hi participen asseguren que noten com millora la seva qualitat de vida gràcies a l’exercici que fan 2 hores per setmana. Ens ho han explicat, l’Angústies, la Rafi i l’Antonio.

Les activitats es duen a terme a la fàbrica el Forroll, del barri de St. Lluís i al casal de la dona al centre del nostre municipi. Per a més informació i inscripcions, us heu de dirigir a l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics