Una 60a de jubilats participant de les classes de gimnàs i manteniment al centre i a St. Lluís.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest és el segon any que l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de PLF ofereix als jubilats i pensionistes del nostre municipi la possibilitat de realitzar activitats esportives i de manteniment per tal que la gent gran del nostre municipi pugui realitzar activitats físiques adaptades a les seves necessitats.

Els dilluns i dimecres són els dies en els que es fan les activitats, primer al barri de St. Lluís, de 9 a 10 del matí, i al centre de PLF, de 10 a 11. En total, una 60a de jubilats i pensionistes participen d’aquesta activitat gratuïta.

La monitora de les activitats, Rosa Mora, explica els exercicis que es fan en aquestes sessions i els beneficis que reben els participants.

En aquesta segona edició, continuen les diferències de participació. El barri de St. Lluís es mostra més participatiu, amb 40 persones apuntades a les classes. També destaca la presència femenina a les classes, tot i que està canviant a poc a poc.

Les persones que hi participen asseguren que noten com millora la seva qualitat de vida gràcies a l’exercici que fan 2 hores per setmana. Ens ho han explicat, l’Angústies, la Rafi i l’Antonio.

Les activitats es duen a terme a la fàbrica el Forroll, del barri de St. Lluís i al casal de la dona al centre del nostre municipi. Per a més informació i inscripcions, us heu de dirigir a l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics