URGENT

Nova exhibició de l’infantil de futbol al camp del Vidrerenca.

Compartiu aquesta història

El PLF té en la categoria infantil, un dels equips més forts de la temporada. Ho diuen els resultats, que acostumen a ser molt destacats. L’equip ha resolt el seu partit del cap de setmana amb un contundent 0 a 10 al camp del Vidrerenca. L’infantil ocupa la segona posició a la taula, a 3 punts del primer classificat. De fet els palafollencs sols han perdut 1 partit dels 9 disputats fins ara, i a l’hora és el segon equip amb més gols a favor, 41.

L’amateur no acaba d’arrencar i ha tornat a perdre aquesta setmana a casa contra el St. Antoni per 0 a 3. La derrota els deixa encara més enfonsats a la taula, després d’11 jornades, i ocupen l’última posició amb una sola victòria i 2 empats.

El juvenil va saber resoldre el seu partit a Riells i Viabrea d’on va retornar amb una victòria solvent per 4 a 10.
L’aleví també es va imposar a la Cellera per 3 a 2. La creu de la jornada la marca el cadet que va perdre al municipal palafollenc contra el Ca l’Aguidó de Blanes per 0 a 3.

En futbol sala, el St. Lluís es va imposar amb autoritat a la pista del Masnou, 1 a 8 en la 6a jornada de lliga, i sembla haver recobrat el bon joc i la bona tònica de resultats.
El Sta. Maria, ha descansat aquesta jornada i els més petits, els benjamins, van caure derrotats a la pista del Catalana Athletic per 7 a 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics