URGENT

L’ACEP regala 1200€ entre els clients de les botigues i comerços de PLF.

Compartiu aquesta història

Un any més l’entitat, que agrupa a establiments comercials i empreses del nostre municipi, organitza la seva campanya de Nadal en la que regalarà un total de 1.200 €, amb el suport de RP.

Aquests diners es repartiran en 4 premis de 300€ cadascun. Una quantitat que s’haurà de gastar en tan sols un dia en la 40a d’establiments associats.

A partir de dilluns les persones que comprin a les botigues i comerços adherits a l’Associació rebran les butlletes per participar en aquesta promoció. Aquestes butlletes s’hauran d’omplir correctament i segellar pel comerç corresponent.El president de l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, Francesc Tresserres, explica el funcionament de la promoció.

El 16 de desembre finalitzarà la campanya i l’endemà, i en directe per Ràdio Palafolls, es farà el sorteig dels 4 premis. Els afortunats hauran de gastar-se el premi el dissabte següent, acompanyats per un membre d’ACEP que s’encarregarà de pagar les compres fins arribar als 300€. Tresserres explica com funcionarà la jornada de compres.

Per participar en la promoció cal ser major d’edat i l’ACEP recomana omplir quantes més butlletes millor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics