URGENT

CiU de Malgrat acusa la creació del nou òrgan de gestió turística de “frau a la llei”.

Compartiu aquesta història

El grup municipal de CiU de Malgrat ha presentat al·legacions contra la creació d’un òrgan públic que ha de promocionar, gestionar i planificar el turisme i el comerç del municipi.

Malgrat va dissoldre el consell de turisme aquesta legislatura, amb la intenció de crear un nou òrgan gestor. La intenció primera era crear una entitat de capital mixt, entre públic i privat, però finalment el plenari va aprovar un òrgan amb capital exclusivament públic.

Neus Serra, cap de llista de CiU de l’Ajuntament de Malgrat, creu que s’està davant d’un frau de llei perquè es va sol.licitar subvencions per a un òrgan mixt de gestió turística i, un cop concedida, es va canviar el projecte.

Segons Serra aquesta no és la fórmula de treball que es va consensuar en el Ple del municipi i, a més, s’han rebut diners per una cosa que formalment no existeix.

CiU recorda que, tot i que les subvencions rebudes estan destinades a un òrgan mixt, amb sector públic i privat, la realitat és que l’ ens que es va aprovar pel ple és una societat de capital íntegrament pública. CiU recorda que amb l’òrgan aprovat obvia .

la memòria justificativa del projecte, encarregada per l’Ajuntament, que argumentava la necessitat d’un organisme de capital mixt.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics